Kentucky Groomingbag , ryktväska

Produktbeskrivning:- Stark och rymlig väska- Justerbar insida för bättre organisation- Stark 600D yttertyg- Justerbart band- Matchar till reseprodukterna från K


 


Produktbeskrivning:

- Stark och rymlig väska
- Justerbar insida för bättre organisation
- Stark 600D yttertyg
- Justerbart band
- Matchar till reseprodukterna från Kentucky


Med denna grooming -väska kan du lagra alla nödvändiga skötselprodukter. Tack vare de justerbara insatserna kan du organisera väskan hur du vill. Även sprayflaskor passar i denna väska.

Tyger och material
Yttermaterialet är tillverkat av en stark 600D polyester. Detta tyg är starkt och lätt att underhålla. Avdelarna och klaffen på insidan av väskan är gjorda av ett smidigt smutsavvisande foder, huvudfacket är tillverkat av en mjuk fleece. Skötväskan matchar de andra Kentucky skötelprodukterna

Form och storlek
Insidan är justerbar med starka avdelare. Med detta kan du ordna väskan hur du vill. Huvudfacket låter dig förvara dina borstar, sprayflaskor och andra skötselprodukter. På insidan av klaffen finns en separat ficka för förvaring av mindre föremål. På framsidan finns ett stort fack som rymmer föremål som flätband, tråd och nål. På båda sidor kan du hitta en töjbar nätficka. ryktväskan stängs av en stark dragkedja och har en avtagbar rem med axelvadd för en enkel och bekväm resa. Väskan är förstärkt på sidan, detta ger bagen extra styrka och ger borsten mer skydd. Måtten på grooming väskan är 42,5 cm x 32,5 cm x 20 cm (L x H x B)

Vårdguide
Botten av väskan är utrustad med fötter så att den inte står direkt på marken. För att ta bort smuts rekommenderar vi att du använder en våt trasa.


Vi fokuserar på bra priser, kvalité och god service.

Läs mer
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2023 Tungelsta Häst och Hund Powered by Quickbutik