Shapley MTG

Original M.T.G. har snabbt och effekivt lindrat mångas hudsjukdomar sedan 1938! Denna produkt, som ursprungligen är framtagen för människor, är lätt och säker a


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Original M.T.G. har snabbt och effekivt lindrat mångas hudsjukdomar sedan 1938! Denna produkt, som ursprungligen är framtagen för människor, är lätt och säker att använda. Det är en produkt som befriar hästen från en mängd olika hudproblem, där svamp eller bakterie lätt rotar sig. Som t.ex. eksem, regnskållor, skavsår, rivsår, skav av sadelgjord, torr hud, man- och svansklåda. Original M.T.G. ger resultat redan efter första behandlingen. Framställd för att eliminera de smittämnen som skapar hudproblem, vårdar M.T.G. huden och håret runt det skadade området samt säkerställer frisk hud och maximal hårväxt. Faktum är att Original M.T.G. har visat sig fungera utmärkt till att främja hårväxt. Användare har rapporterat om upp till 5-7cm nytillväxt på man och svans bara på en månad. M.T.G. skapar en hälsosam miljö för hårsäcken, vilket resulterar i maximal tillväxt och minskar risk för att taglet bryts av. Original M.T.G. har testats under åtskilliga decennier och har visat sig vara en enkel lösning för både hud och hårväxt - i en enda flaska! En oljebaserad produkt som inte kräver tvättning eller ens vatten vid behandling betyder att den är enkel att använda, men även bra i kallt väder. Original M.T.G. är också säker och effektiv på hundar och andra djurs hudproblem, såsom "hotspots", klåda och torr hud. 

Shapleys MTG Innehåller : 946 ml 

Skakas väl före och under användning Pälsväxt man och svans: Påföres varje dag i två veckor, sen var 3:e dag i två veckor därefter en gång i veckan. Masseras in, tvättas ej bort. 

 Oljan innehåller : mineralOlja Sulfur ,Svavel Glycerin  Zinc stearate = zinc tvål (antiflamatoriskt lugnande för huden) Cade Oil ( olja från enbärsträd/bär med läkande egenskaper, används även vid håravfall)
Vi fokuserar på bra priser, kvalité och god service.

Läs mer
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2024 Tungelsta Häst och Hund Powered by Quickbutik